Planirate da nabavite svoj sljedeći, ili možda svoj prvi uređaj?
Kakav god posao da Vas čeka, budite sigurni da postoji idealan proizvod koji će Vam pomoći u radu.

Podrška

Mi preporučujemo da prilikom odabira obavezno imate dvije stvari na umu. Kao prvo, uvjerite se da Vaše potrebe odgovaraju namjeni i performansama. Nedostatak snage je, naravno, problem, ali i previše snage može dovesti do poteškoća.

Također, kao i uvijek, mislite na svoju sigurnost. Ako ste početnik, posavjetujte se sa našim osobljem, kako bi dobili savjete i instrukcije za rad.

Nekoliko brzih savjeta koji će Vam pomoći pri odabiru odgovarajućeg modela uređaja za Vaše potrebe.

  • Koliko iskustva imam u radu?
  • Koliko često ću koristiti svoj novi uređaj? Da li na profesionalnom nivou (nekoliko sati dnevno), poluprofesionalni nivou (nekoliko dana u sedmici) ili generalno kao domaćin (povremena upotreba)?
  • Koliki je obim posla koji pri tom moram uraditi?
  • Koliko su mi bitne performanse i snaga motora – hoću li uređaj koristiti toliko često da želim da uložim novac u profesionalan uređaj visokih performansi sa izvrsnim učinkom i maksimalnom snagom?
  • Želim li da sam radim povremeno održavanje i servis – ili želim da to radi ovlašteni servis?
  • Treba li dodavanje opreme da bude jednostavno i bez potrebe za posebnim alatom?
  • Hoću li uređaj koristiti tokom cijele godine?

Formular za podršku

Poništi polja

Vrsta namjene

Ukoliko ipak nemate predstavu koji bi to bio idealan uređaj za Vas, pokušajte se pronaći u sljedećim kategorijama kupaca ili nas direktno kontaktirajte. Nudimo Vam pomoć pri izboru individualnog proizvoda po Vašim mjerama...

Pošaljite upit za PODRŠKU!

Očekujete najbolji učinak uređaja, a treba vam podrška da to postignete? Iskoristite mogućnost podrške putem formulara, bez obzira da li je riječ o novim proizvodima, rezervnim dijelovima, sigurnosnoj ili drugoj opremi...

Lider u Bosni i Hercegovini

Kvalitet usluge i trajnost proizvoda garancija su najbolje ponude lidera u industriji: Husqvarna, Kärcher , Stihl i Viking. Istaknute cijene odnose se na preporučene prodajne cijene od proizvođača te savjetujemo zainteresiranima da pošalju upit za ponudu.

Ostanite povezani

Pridružite nam se i pratite nas na socijalnim mrežama kako bi saznali posljednja dešavanja
Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/627653807294172?access_token=271318996597468|abf2836eac956e4a9a706fbeb9660db4&fields=fan_count): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/vhosts/manko.ba/htdocs/includes/helpers/common.php on line 545 0 lajkova