Uklanjanje snijega sa manje napora

Snijeg u prirodi može biti čaroban prizor - ali i teška prepreka također.

05.12.2019

Neka pada snijeg
Sa Husqvarna bacačem snijega visokog kapaciteta, vi možete jednostavno pomjeriti snijeg gdje vi to želite.

Suočite se sa zimskim izazovom
Pripremite sebe sa dvofaznom sistemom, električno funkcijom startovanja, promjenjivim brzinama kretanja i četiri gume sa teškim gazom.

Nema više hladnih startova
Naš sistem startovanja vam dozvoljava da povežete Husqvarna bacač snijega na utičnicu i paljenje pritiskom na dugme.

Husqvarna bacači snijega
Zahvaljujući dvofaznom auger/pokretačkom sistemu, funkcijom električnog starta, promjenjivim brojem obrtaja motora i teškog gazećeg sloja na gumama, vi ste uvijek spremni za najteže zimske izazove - uprkos tome kakve su zimski uslovi ima vašoj zemlji. 

Radi dobro na tvrdo-stegnutim masama
Nemojte se brinuti iako ne dođete odmah na posao. Dvofazni sistem radi dobro čak kada je čvrsto utaban snijeg, bušenjem dole prije nego uđe u kućište i onda se ispražnjava kroz impeler. Korištenjem promjenjive brzine tla, vi ćete zadržati svoj kapacitet rada skladnim.

Jednostvan za menevrisanje u svim vremenskim prilikama
Klizavi i ledeni uslovi? Husqvarna bacači snijega su opremljeni sa gumama sa prekomjernim gazećim slojem, da svuda ima dobro prijanjanje. Poluge i komtrole su postavljene tako da ih možete lako dosegnuti. Grijane ručke, zajedno sa električnim starterom, vašu će mašinu učiniti udobnom za rad čak i ako su klimatski uslovi oštri. 

Pametan start u hladnom podneblju
Niske temperature mogu biti često teške za vaše baterije. Zahvaljujući našem sistemu startovanja, vi ne morate da se brinete zbog toga. Uključivanjem  vašeg Husqvarna bacača snijega na utičnicu, vi možete jednostavno da pokrenete motor pritiskom na dugme. 

Odgovarajući pribor u ponudi: