AGREGATI I PUMPA ZA OTPADNU VODU

Snažni uređaji velike snage? Nema struje? Mnogo prljave vode? Postanite potpuno neovisni.

05.03.2021

Postanite potpuno neovisni. Svoje ćete probleme profesionalno riješiti s našim agregatima (generatorima) na benzin i pumpom za otpadne vode. Za neovisno električno napajanje i rad čistača visokog pritiska na hladnu i vruću vodu na gradilištima, u općinama, u poljoprivredi i šumarstvu, u vrtu i radionici, prvi su izbor naši agregati na benzin PGG 3/1, 6/1 i 8/3. A naša pumpa za otpadne vode WWP 45 riješit će Vaše probleme ako je riječ o velikim količinama vode u građevinskim jamama, podrumima, podzemnim garažama ili kabelskim oknima.


AGREGATI – snažni uređaji velike snage

Električnim uređajima treba električna energija bez obzira na to gdje se koriste. A električna energija mora se proizvoditi gdje god nema napajanja. Za samostalno napajanje električnom energijom i rad visokotlačnih čistača sa hladnom i toplom vodom na gradilištima, u općinama, poljoprivredi i šumarstvu, vrtlarstvu i trgovini, pravi su izbor naši benzinski agregati PGG 3/1, 6/1 i 8/3.

Pravi profesionalni uređaji koji neprekidno opskrbljuju stručnjake električnom energijom, čak i u kontinuiranom radu.


Pumpa za otpadne vode – 5,000 kanti na sat

Voda ne samo da je bitna nego može biti i problem. Pogotovo kada se velika količina vode nalazi u jamama, podrumima, podzemnim parkiralištima ili kanalima. Naša pumpa za otpadnu vodu WWP 45 dizajnirana je za to.


Pumpa 750 l/min i lako prenosi krute tvari poput šljunka, lišća i blata promjera do 30 mm. Usisna košara zadržava veće dijelove. WWP 45 je također pogodna za pumpanje čiste vode, npr. za punjenje HD/HDS spremnika za prikolice, za punjenje IB kontejnera ili za navodnjavanje u poljoprivredi.

Pogledaj ponudu >> ovdje <<

#TvojaSnagaZaRad #KARCHER #MANKOvelemotor ovlašteni uvoznik za KÄRCHER u BiH. Sarajevo - prodaja i servis.