ATAS AKTIVNE PJENE

Beskontaktno pranje štedi vaše vrijeme i novac

09.03.2022

                               

 ATAS PROIZVODI 

Kompanija Atas utemeljena je 1965. godine i iza nje stoji veliko iskustvo u proizvodnji i distribuciji širokog spektra specijaliziranih proizvoda za čišćenje kako za kućnu uporabu, tako i za profesionalce. Kvaliteta Atas proizvoda proizlazi iz velikog truda koji se ulaže u istraživanje i razvoj. Upravo je to omogućilo korištenje ekološki prihvatljivih supstanci u svim Atas proizvodima. Atas, sinonim za izvrsnost u automobilskom svijetu proizveden u Italiji, već je dosegao toliki raspon proizvoda da može zadovoljiti sve potrebe u području njege i održavanja automobila, kao i bilo koji zahtjev vezan uz kvalitetu proizvoda.


 IZDVAJAMO: ATAS AKTIVNE PJENE 


                                                                                                      

                                                            ATAS DLS 100 CRVENI                                                                 ATAS VIS 410  BIJELA                                                         ATAS DLS 125 PLAVI          


Koncentrirani proizvodi sa vizualnim efektom, proizvode pjenu koja pere i odmašćuje, boje svijetlo plava,crvena i bijela.Atas aktivne pjene ne oštećuje lakirane površine, plastične i gumene dijelove na vašim ljubimcima.Takodjer su 90% biorazgradivi .

Više informacija na +387 66 600 060 (viber / whats app)