LEĐNI TRIMER FR 450, LIST 230-4
Double click for enlarge
SKU# 41282070000

LEĐNI TRIMER FR 450, LIST 230-4

Dostupnost: Trenutno nije na stanju

Za košnju na obroncima i na teško dostupnom terenu, STIHL antivibracijski sistem. STIHL ElastoStart, multifunkcionalna ručka, kružna ručka, vrlo dobra snaga u odnosu na malu težinu.

Proizvođač
Garancija 24 mjeseca
Načini plaćanja Gotovinom pri isporuci, karticama jednokratno, karticama do 12 rata, virman (žiralno)
Tagovi
Količina:
Maloprodajna cijena: 2.300,00 KM 2.070,00 KM za gotovinsko (jednokratno) plaćanje već od 191,67 KM na rate
BESPLATNA DOSTAVA
ZA NARUDŽBE PREKO 300 KM
BRZA DOSTAVA
ZA 24H NA VAŠIM VRATIMA
NISTE ZADOVOLJNI?
VRAĆAMO NOVAC BEZ PITANJA
OVLAŠTENI SERVIS
ZA KÄRCHER, HUSQVARNA I STIHL PROIZVODE

Okrugla ručka Okrugla ručka za trimere i motorne kose pogodna je za rad u skučenom prostoru npr. za košnju između grmova i stabala. Prilikom rada s dodatnim alatima za motorne kose okrugla ručka pruža bolje manevarske mogućnosti.

STIHL Antivibracijski sistem Antivibracijski sistem na uređajima za njegu okoliša smanjuje prijenos neželjenih vibracija uzrokovanih radom motora i učinkom reznog alata na tijelo korisnika. Prihvatne ručke također su obložene antivibracijskom oblogom kako bi rad bio što ugodniji.

STIHL kompenzator STIHL kompenzator kontrolni dio karburatora osigurava da snaga motora ubrzavanje i potrošnja goriva ostanu nepromijenjeni unatoč onečišćenju pročistača zraka. Pročistač se čisti tek kada dođe do primjetnog pada performansi što omogućava vrlo duga razdoblja rada bez održavanja.

Dekompresijski ventil Dekompresijski ventil omogućava da dio komprimirane smjese iz cilindra bude ispušten čime se olakšava pokretanje motora. Pri startanju ventil se sam zatvara.

Ručna pumpa za gorivo Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon duže pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.


Specifikacije:
Proizvođač STIHL
Promjer rezanja 420 mm
Zapremina cilindra 44.3 cm³
Radna snaga motora 1.8 kW / 2.4 KS
Zapremina rezervoara goriva 0.67 l
Nivo zvuka, LWA 114 dB(A)
Nivo buke 95 dB(A)
Rezni alat List za rezanje trave 230-4
Ukupna dužina 2.8 m
Težina 10.8 kg

DOSTAVA


Dostava se vrši brzom poštom EuroExpress u roku od 24/48h od porudžbine, sem vikenda. Dostava je besplatna za sve narudžbe čija vrijednost prelazi 200 KM, a za iznose ispod 200 KM, dostava je 5 KM.

PLAĆANJE

Sve iskazane cijene su u KM sa uračunatim PDV-om.

 Opcije plaćanja:
  • Gotovinom pri isporuci
  • Virman (žiralno)
  • Karticama jednokratno
  • Karticama do 12 rata