KOPAČICA MH 445 R
Double click for enlarge
SKU# 62410113913

KOPAČICA MH 445 R

-8%
Dostupnost: Trenutno nije na stanju

STIHL motorna kopačica MH 445 R posebno je uobličena za jednostavno upravljanje na manjim plohama. Njena kompaktna građa kao i opcija hoda unatrag čine ju iznimno upravljivom, s mogućnošću jednostavne promjene smjera, također zahvaljujući izvrsnom rasporedu težine. Snaga pogonskog uređaja omogućava obradu tla uz iznimno mali utrošak snage. Noževi za kopanje na ovoj kopačici posebno su formirani kako bi omogućili optimalan raspored snage duž oštrice noževa s ciljem maksimalnog učinka kopanja i optimalnog prevrtanja razrahljene zemlje. Standardna širina kopanja od 45 cm lako se modificira prema potrebi, dodavanjem ili skidanjem zvjezdastih segmenata s noževima. Crtalo na stražnjem dijelu uređaja trostupanjski je podesivo po visini, i svojim prilagodljivim ovjesnim sustavom omogućava precizno i lako vođenje kopačice. Upravljačke ručke povezane su s kopačicom preko naročitog antivibracijskog sustava, koji umanjuje nestabilnost stroja pri radu, a time olakšava korištenje u duljim intervalima. Upravljački sustav podesiv je prema svakom stasu. Podvozje kopačice aktivira se ručno ili nogom, dok se broj okretaja stroja regulira palcem – polugom na ručki. Čišćenje ili montaža kopačica obavlja se u položaju podignutog motora na kotačima i uređaja oslonjenog na ručke, što sklop kopačih noževa čini lako pristupačnima.

Proizvođač
Garancija 12 - 24 mjeseci
Načini plaćanja Gotovinom pri isporuci, karticama jednokratno, karticama do 12 rata, virman (žiralno)
Količina:
Maloprodajna cijena: 1.555,00 KM
AKCIJSKA CIJENA: 1.426,00 KM
1.283,40 KM za gotovinsko (jednokratno) plaćanje već od 118,83 KM na rate
BESPLATNA DOSTAVA
ZA NARUDŽBE PREKO 300 KM
BRZA DOSTAVA
ZA 24H NA VAŠIM VRATIMA
NISTE ZADOVOLJNI?
VRAĆAMO NOVAC BEZ PITANJA
OVLAŠTENI SERVIS
ZA KÄRCHER, STIHL I TORO PROIZVODE

Okretna ostruga kočnice

  - Okov za kočenje može se koristiti za podešavanje dubine ulaza noža. Okretna ostruga za 180 olakšava rad s rotilom STIHL u uskim prolazima i zavojima. Također je lako dostupan može se podesiti na 3 različite visine i zarobljen je.

Transportni kotači

  - Ova STIHL freza ima stražnju osovinu kotača za nesmetan transport. Par kotača može se sklopiti tijekom rada.

Oštrice

  - Oštrice na frezi STIHL imaju poseban oblik koji izuzetno efikasno prevrće tlo uz optimizirano bušenje.

Položaj čišćenja

  - U položaju čišćenja oštrice na STIHL frezu lako je očistiti sastaviti i rastaviti.

Protuvibracijski sistem

  - Protuvibracijski sistem integriran je u nosač upravljača na STIHL rotoru. Smanjuje vibracije na upravljaču što također smanjuje napor potreban za rad stroja duže vrijeme.

Dijeljivi set motika

  - Dijeljivi komplet motika koji prati ovu STIHL frezu omogućuje promjenjivo podešavanje radne širine. Kao rezultat toga usjevi se mogu saditi u redove blizu jedan drugog. Bočni diskovi štite postojeće biljke od oštećenja tijekom obrade.

Moćni OHV motor

  - Ovu STIHL frezu pokreće Briggs & Stratton motor koji uključuje najmoderniju OHV tehnologiju. Gornji ventili osiguravaju da mješavina benzina i zraka sagorijeva posebno čisto i učinkovito. Karakteriziran visokim stupnjem stabilnosti tip motora idealan je za obradu visokih performansi. Dizajniran je kao pogonski motor s vodoravnom osovinom.

Podesiva volan

  - upravljač na STIHL frezi može se podesiti bočno i uzdužno bez upotrebe alata. Komanda na ručnici može se preklopiti kako bi se omogućio jednostavan transport i ušteda prostora.

Jednostavno pokretanje gasa

  - STIHL frezom se može upravljati pomoću obje ručke. Leptir za gas je nadomak ručica tako da se upravljačem brzine na upravljaču može upravljati palcem tijekom upravljanja. Kao rezultat


Specifikacije:
Proizvođač STIHL
Brzina naprijed 1
Brzina nazad 1
Zapremina cilindra 140 cm³
Oznaka motora Series 550 EX OHV RS
Radna dubina 30 cm
Radna snaga motora 2,2 kW / 3,0 KS
Maksimalna snaga 2,6 kW / 3,5 KS
Nivo zvuka, LWA 80 dB(A)
Zapremina rezervoara goriva 0.8 l
Težina 37 kg
Broj obrtaja 3100 rpm
Radna širina 45 cm

DOSTAVA


Dostava se vrši brzom poštom EuroExpress u roku od 24/48h od porudžbine, sem vikenda. Dostava je besplatna za sve narudžbe čija vrijednost prelazi 200 KM, a za iznose ispod 200 KM, dostava je 5 KM.

PLAĆANJE

Sve iskazane cijene su u KM sa uračunatim PDV-om.

 Opcije plaćanja:
  • Gotovinom pri isporuci
  • Virman (žiralno)
  • Karticama jednokratno
  • Karticama do 12 rata