PUHAČ BG 86
Double click for enlarge
SKU# 42410111732

PUHAČ BG 86

-10%
Dostupnost: Nije dostupno na stanju

Pogodan za čišćenje velikih površina od lišća i ostataka otkosa, zahvaljujući HD2 pročistaču za uporabu u vrlo prašnjavom okruženju.Okrugla mlaznica, ravna mlaznica, STIHL Antivibracijski sistem, STIHL ElastoStart. Sa štedljivim 2-MIX motorom. Podesiva poluga gasa i tipka za gašenje integrirana u gumiranu upravljačku ručku.

Proizvođač
Garancija 24 mjeseca
Načini plaćanja Gotovinom pri isporuci, karticama jednokratno, karticama do 12 rata, virman (žiralno)
Tagovi
Količina:
Maloprodajna cijena: 830,00 KM
AKCIJSKA CIJENA: 750,00 KM
675,00 KM za gotovinsko (jednokratno) plaćanje već od 62,50 KM na rate
BESPLATNA DOSTAVA
ZA NARUDŽBE PREKO 300 KM
BRZA DOSTAVA
ZA 24H NA VAŠIM VRATIMA
NISTE ZADOVOLJNI?
VRAĆAMO NOVAC BEZ PITANJA
OVLAŠTENI SERVIS
ZA KÄRCHER, HUSQVARNA I STIHL PROIZVODE

STIHL 2-MIX motor s predispiranjem STIHL dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom nudi veliku snagu motora

  - uštedu i do 20% goriva u odnosu na iste STIHL dvotaktne motore bez 2-MIX tehnologije. Opremljen je četverokanalnim cilindrom i sistemom predispiranja komore za sagorijevanje. Količina nesagorenog goriva u ispušnim plinovima time je smanjenja i za do 70%

STIHL ElastoStart Kod motora s unutrašnjim sagorijevanjem uslijed kompresije u cilindru stvara se otpor prilikom procesa pokretanja motora. STIHL ElastoStart je specijalna ručica koja omogućuje ravnomjeran postupak pokretanja bez naglog pojavljivanja vršne snage. Intergrirani amortizacijski element pritom izravna tijek snage koji nastaje prilikom pokretanja. Na takav način znatno se olakšava postupak pokretanja.

STIHL Antivibracijski sistem Antivibracijski sistem smanjuje prijenos neželjenih vibracija uzrokovanih radom motora i vrtnjom pokretnih dijelova (turbina). Prihvatne ručke također su obložene antivibracijskom oblogom kako bi rad s uređajem bio što ugodniji.

Podesiva poluga gasa s tipkom za zaustavljanje Polugu gasa moguće je postaviti u željenu poziciju i time fiksno odrediti broj okretaja

  - čime izostaje potreba za neprestanim držanjem poluge

Upravljanje jednom rukom Sve kontrole rada motora smještene su na upravljačkoj ručki. Ergonomski uobličena ručka s komandama smještena je točno iznad težišta uređaja što olakšava upravljanje uređajem i zadržava ruku sigurno na ručki. Ručka je obložena mekanom oblogom s ciljem smanjenja vibracija. Polugu gasa moguće je trajno postaviti u željeni položaj bez zamaranja prstiju. Uređaj je pogodan za korištenje lijevacima i dešnjacima.

Ručna pumpa za gorivo Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

Zaštitne naočale Za veću sigurnost pri radu. Naočale su dobro ventilirane i imaju široku bočnu zaštitu.


Specifikacije:
Proizvođač STIHL
Snaga puhanja 15 N
Zapremina cilindra 27.2 cm³
Maximalni protok zraka 810 m³/h
Nivo zvuka, LWA 104 dB(A)
Nivo buke 90 dB(A)
Razina vibracija, udesno 2.5 m/s²
Težina 4.4 kg

DOSTAVA


Dostava se vrši brzom poštom EuroExpress u roku od 24/48h od porudžbine, sem vikenda. Dostava je besplatna za sve narudžbe čija vrijednost prelazi 200 KM, a za iznose ispod 200 KM, dostava je 5 KM.

PLAĆANJE

Sve iskazane cijene su u KM sa uračunatim PDV-om.

 Opcije plaćanja:
  • Gotovinom pri isporuci
  • Virman (žiralno)
  • Karticama jednokratno
  • Karticama do 12 rata

Slični proizvodi