#TvojaSnagaZaRad još od 1990.

Viber / WhatsApp +387 66 600 060

Registracija

Registrovati se može svako fizičko lice iz Bosne i Hercegovine koje želi da izvrši kupovinu na MANKO.ba


Proces registracije je brz i jednostavan. Registrovati se možete i klikom na polje Prijava / Novi račun (ovo polje se nalazi u gornjem desnom uglu) ili klikom na link. U polja upisujete vašu e-mail adresu i šifru po vašem izboru. Također, potrebno je da pročitate i da potvrdite da se slažete sa uslovima i pravilima korištenja internet trgovine MANKO.ba. Nakon klika na polje KREIRAJ NOVI RAČUN, dobiti ćete e-mail sa potvrdom registracije. Nakon potvrdnog e-maila postajete registrovani korisnik MANKO.ba. Svaki registrovani kosrisnik je dužan da ažurira svoj korisnički račun ukoliko dođe do promjena.

Vaše lične podatke kao što su ime, prezime, adresa stanovanja itd.. unosite prilikom prve kupovine na MANKO.ba.

Novi kupac? Registrujte račun OVDJE!


Za svaku sljedeću kupovinu nećete morati unositi ponovo vaše podatke kao i adresu stanovanja, dovoljno će biti da unesete Vašu e-mail adresu kao kod prve kupovine i ostali Vaši podaci će se popuniti automatski.
U trenutku registracije korisnik potvrđuje da je upoznat i saglasan sa uslovima i pravilima korištenja MANKO velemotor d.o.o. internet trgovine, također izjavljuje da su podaci koje je upisao prilikom registracije tačni i potpuni te da je ovlašteni korisnik bankovne kartice koju koristi za plaćanje proizvoda.