#TvojaSnagaZaRad još od 1990.

Viber / WhatsApp +387 66 600 060

Dostava i isporuka

U Internet trgovini MANKO.ba je moguće kupiti proizvode koji su predstavljeni na stranici MANKO.ba.

Narudžba u Internet trgovini je predana kada korisnik dobije automatsku elektronsku obavijest putem elektronske pošte. Ta elektronska obavijest nije potvrda da je proizvod na zalihi i da je počela otprema proizvoda. Narudžba će u idealnom slučaju biti obrađena istog radnog dana, a u nekim slučajevima najkasnije u roku 2 radna dana od dana kada je narudžba poslana i to putem nove elektronske pošte-poruke gdje će krajnji korisnik bit obaviješten o promjeni statusa narudžbe.


U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da narudžbu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obaviješten također putem elektronske pošte.
Kupac prilikom izbora narudžbe ima opciju za dostavu narudžbe na kućnu adresu:

ukoliko kupac želi dostavu na kućna vrata, te ukupna cijena kupovine prelazi iznos od 300KM, troškove snosi MANKO velemotor d.o.o.

ukoliko narudžba ne prelazi iznos od 300KM, naručeni artikal se šalje na adresu kupca gdje se zaračunava dodatno naznačeni iznos od 10,00KM na iznos narudžbe.

 

Ne dostavljamo van granica BiH.


MANKO.ba će potvrđene narudžbe smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora u skladu sa zakonom o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način definisanim u općim uslovima poslovanja firme MANKO velemotor d.o.o. i u skladu sa predviđenim zakonom.


MANKO velemotor d.o.o. može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice MANKO.ba. Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa općim uvjetima i da je posebno bio upozoren na opće uvjete.