#TvojaSnagaZaRad još od 1990.

Viber / WhatsApp +387 66 600 060

Uslovi korištenja

USLOVI KORIŠTENJA INTERNET TRGOVINE MANKO.ba


Sadržaj Internet stranice MANKO.ba je vlasništvo firme MANKO velemotor d.o.o. Sarajevo, Trešnje br. 62, 71 210 Ilidža, Bosna i Hercegovina. Upotrebom Internet stranice MANKO.ba korisnici prihvaćaju objavljene opće uvjete poslovanja. MANKO velemotor d.o.o. i korisnici s općim uvjetima ugovaraju međusobne obveze pri kupovini u Internet trgovini MANKO.ba.


MANKO.ba internet trgovina radi svaki dan u godini 0-24h. Pristup internet trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje pretraživač (browser) poput Chrome-a, Firefox-a ili Edga-a.


MANKO velemotor d.o.o. zadržava pravo izmjene općih uvjeta na internet stranici MANKO.ba bilo kada i bez prethodne obavijesti. Sve promjene općih uvjeta su za korisnike obavezujuće.MANKO velemotor d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posljedice prilikom upotrebe Internet stranice MANKO.ba i njenog sadržaja.


MANKO velemotor d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na Internet stranici bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost od mogućih posljedica tih promjena. MANKO velemotor d.o.o. će nastojati prikazati najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici MANKO.ba, s obzirom na cijene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.
Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično, ne možemo garantovati potpunu saglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na svom monitoru.


Posjetioci Internet stranice MANKO.ba sadržaj koriste isključivo u osobne i ne komercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dijela bez dozvole MANKO velemotor d.o.o. je zabranjena.


U Internet trgovini MANKO.ba možete se jednostavno prijaviti kao registrirani korisnik. Sadržaj Internet trgovine je dostupan i anonimnim ne registriranim korisnicima (gostima). Registrirani korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrirani korisnik dobije svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik mora biti svjestan da svojim korisničkim imenom i lozinkom može isključivo raspolagati.

Svaki korisnik osobno odgovara za sadržaj koji upisuje na stranicu MANKO.ba.


Krajnji potrošač u Internet trgovini MANKO.ba je svako ko putem stranice zaključi narudžbu i potvrdi nalog za plaćanje/ isporuku; što znači da krajnji potrošač može biti registrovani i ne registrovani korisnik MANKO.ba internet trgovine.

CIJENE

Sve cijene su izražene u konvertibilnim markama sa uključenim PDV-om (17%). Pri kupovini važe cijene u trenutku narudžbe. Cijene vrijede do objave novog cjenika u Internet trgovini MANKO.ba
Navedene cijene važe samo za prodaju preko Internet trgovine i ne moraju biti jednake cijenama u maloprodajnim objekatima firme MANKO velemotor.


Kod prikazivanja sniženja cijena (izraženo u postotcima) na računima može doći do minimalnog odstupanja od navedenog u internet trgovini,  što je posljedica zaokruživanja maloprodajnih cijena i decimala nakon sniženja.