#TvojaSnagaZaRad još od 1990.

Viber / WhatsApp +387 66 600 060

Komunalna tehnika - Nosač komunalnih uređaja

Naši strojevi za metenje i komunalni nosači opreme od 26 do 156 KS (18.9 do 115 kW) nude izvanredne performanse za svaku namjenu. I impresioniraju savršenim rezultatima, robusnošću i gotovo neograničenim mogućnostima korištenja. Kako bi se iskoristio puni potencijal ovih nosača opreme, dostupni su posebni priključci. Optimalna rješenja za najrazličitije primjene. Razvijeno u suradnji s renomiranim proizvođačima opreme. Vodeća stručnost u tehnologiji i primjeni kombinirana je za savršenu isplativost zahvaljujući optimalnom korištenju kapaciteta strojeva.

 

Višenamjenski nosači opreme i strojevi za metenje iz Kärchera i Holdera

Novoosnovani Kärcher Municipal GmbH okuplja kompletan asortiman komunalne opreme. U okviru ove nove organizacije, marke Holder i Kärcher savršeno se nadopunjuju i napreduju sa svojim temeljnim kompetencijama. Za vas kao kupca to znači još više rješenja za još više primjena tijekom cijele godine. S prvoklasnom kvalitetom, iz jednog, kompetentnog izvora i na više lokacija diljem svijeta. Popnite se i vjerujte u komunalnu opremu s budućnošću.

Kärcher komunalni strojevi za metenje posvuda pružaju iznimne performanse. Na velikim površinama, kao i teškim podlogama, cestama, stazama, parkiralištima, travnjacima i sportskim objektima. Od proljetnog čišćenja, održavanja zelenih površina ljeti i jesenske sezone, pa sve do zimske službe. Uz različite priključke, svaki od ovih robusnih strojeva nudi rješenje optimizirano za primjenu u smislu performansi, rada i ekonomičnosti. A time i investicije koja dugi niz godina zadržava svoju vrijednost.

Komplet ponudu možete pogledati na stranici proizvođača OVDJE

Javite nam se i zatražite individualnu ponudu shodno Vašim potrebama i uslovima rada.

#MANKOvelemotor #Kärcher #KärcherBIH #Sarajevo #Prodaja #Servis #TvojaSnagaZaRad