#TvojaSnagaZaRad još od 1990.

Viber / WhatsApp +387 66 600 060

Odaberite život bez ograničenja

Segway Navimow


Revolucionarna robotska kosilica

Navimow je pametna robotska kosilica koja za svoj rad koristi sve tehnološki napredne značajke te uz pomoć satelitske tehnologije eliminira potrebu za kompliciranim i napornim postavljanjem graničnih žica. Navimow kosilica jednostavna je za korištenje i radi potpuno samostalno, dajući vam više slobodnog vremena za druge stvari koje preferirate. Vaš će vrt biti tako lijep, bujan i njegovan, da će vam susjedi zavidjeti.

Recite zbogom graničnim žicama!

Jednostavno povežite Navimow s aplikacijom na svom pametnom telefonu i stvorite virtualne granice. Izuzetno je jednostavno rasporediti mapu i više se nikada nećete morati brinuti, da ćete slučajno srušiti granične žice.

Postavljanje je jednostavno

Čak i ako promijenite raspored vrta, postavite trampolin ili bazen za djecu, Navimow sustav možete prilagoditi brzo i jednostavno. Jednostavno otvorite aplikaciju i koristite daljinski upravljač kosilice za podešavanje radnog područja.


Preuzimanje mobilne aplikacije Segway Navimow

Segway revolucionira košnju iz temelja s novom serijom Navimow kosilica. Za razliku od većine robotskih kosilica, Navimow ne treba graničnu žicu - za ograničenje i mapiranje područja košenja. Ovo je omogućeno, između ostalog, pametnim "Exact Fusion Locating System" (EFLS). Kao rezultat toga, Navimow roboti sistematski kose travnjak umjesto da ga nasumično prate. Ovo povećava efikasnost robotske kosilice i omogućava idealan rezultat na travnjaku.


Navimow je jedna od najtiših robotskih kosilica na tržištu. Uz razinu buke od samo 54 dB(A), vaši vikendi više nikada neće biti bučni!

Može se nositi s bilo kojim terenom
Snažni motori ugrađeni izravno u kotače kosilice osiguravaju iznimne terenske sposobnosti. Navimow lako svladava nagibe do 45%.

Češća košnja za još ljepši vrt
Navimow reže travu samo za 1-2 mm svaki put, ali je reže svaki dan kako bi trava ostala svježa i zdrava. Vašem će vrtu uskoro zavidjeti cijelo susjedstvo. Zbog neovisnog podešavanja visine košnje, Navimow će uvijek održavati vaš travnjak u izvrsnom stanju.
 
Jedinstvene off-road sposobnosti
Robotska kosilica Navimow može se nositi i s najtežim terenima. Brzina i snaga uvijek su optimalno usklađeni, a zahvaljujući velikom okretnom momentu motora Navimow kosilica lako izlazi na kraj i s najtežim terenskim uvjetima.

Izuzetno učinkovita košnja
EFLS - sustav za precizno određivanje položaja i kretanja
Kinematičko pozicioniranje u stvarnom vremenu (RTK) značajno poboljšava točnost kosilice u usporedbi s GPS metodom. Kombinirajući podatke iz nekoliko senzora, Navimow se može najučinkovitije nositi čak i sa zahtjevnim terenom tijekom košnje.
Tačnost pozicioniranja: Centimetarska razina!
Inteligentni navigacijski sustav
Inteligentni algoritam može isplanirati najučinkovitiju putanju košnje, koja se stalno mijenja kako bi se izbjegla ponovljena košnja. Rezultati će vas apsolutno oduševiti. Osim toga, algoritam je fleksibilan i može se prilagoditi uvjetima, što dodatno poboljšava učinkovitost košnje.

 • Ništa nećete zaboraviti.
  Potpuno pokosite područja koja se preklapaju.
 • Visoka učinkovitost
  Znatno učinkovitiji od ostalih robotskih kosilica.
 • Smanjuje broj ponovnih košenja
  Kada se baterija isprazni, Navimow se sam ponovno puni i zatim nastavlja kositi tamo gdje je stao.

Učinkovit višezonski sustav košnje
Nakon što se stvori virtualna granica, Navimow će automatski i bez nadzora pokositi cijelo područje unutar te granice. Radno područje možete jednostavno prilagoditi u aplikaciji u bilo kojem trenutku.

Senzor za zaustavljanje oštrice za dodatnu sigurnost
Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Blade Halt koju smo razvili, rotirajuće oštrice se zaustavljaju odmah kada područje senzora prepoznaje dodir.
 
Više nego jednostavan za korištenje
Samo dva gumba za cijeli vrt
Jednostavno pritisnite tipke MOW i OK. Potrebna su vam samo dva gumba za savršen vrt.
 
Postavljanje visine rezanja u aplikaciji
Visina rezanja može se postaviti brzo i jednostavno u aplikaciji s nekoliko klikova.
Podesiva visina rezanja:
30 - 60 mm.

Prilikom vožnje po neravnom terenu, kosilica se zaustavlja i pomiče disk za rezanje u najviši položaj kako bi se izbjeglo oštećenje noževa. Po završetku neravnomjernog rada kosilica nastavlja s radom s izvornom visinom rezanja.
Jednostavno upravljanje putem aplikacije
Pomoću aplikacije Navimow možete jednostavno upravljati kosilicom i njezinim postavkama.

Inteligentni algoritam za optimalnu košnju
Inteligentni senzori prikupljaju i analiziraju podatke o radu. Ukoliko dođe do bilo kakve nepravilnosti ili promjene uvjeta, IoT tehnologija samostalno odabire najbolji plan košnje i nastavlja košenje.

Samodijagnostički izvještaji

 • Upozorenje o potrebi zamjene dijelova
 • Alarm u slučaju nenormalnog stanja
 • Senzor za kišu

Segway je osnovan 1999. godine u Bedfordu, SAD i brzo se razvio u globalnu kompaniju specijaliziranu za inteligentna transportna vozila na kratke udaljenosti i robote. Cilj Segwaya je da nastavi da unapređuje „pametno življenje“ u današnjem društvu kako bi ljudi imali više slobodnog vremena za prioritetne stvari u životu.

Na jednostavan način provjerite mogućnost instalacije na vašem travnjaku za svega 5-10min.

Za asortiman Navimow robot kosilica i opreme kliknite OVDJE

#TvojaSnagaZaRad