#TvojaSnagaZaRad još od 1990.

Viber / WhatsApp +387 66 600 060

Zero Turn? Zero Problem.

Toro Zero Turn kosilice su specijalizirane vrste kosilica koje imaju nekoliko prednosti u odnosu na konvencionalne kosilice. Evo nekih glavnih prednosti Toro Zero Turn kosilica:

                                   

Izuzetna okretnost: Toro Zero Turn kosilice imaju neovisno okretanje kotača, što im omogućava da se okreću na licu mjesta. To znači da mogu vrlo lako manevrirati oko prepreka poput drveća, cvjetnih gredica ili drugih objekata u dvorištu. Ova okretnost smanjuje vrijeme potrebno za obavljanje košnje i olakšava rad u uskim područjima.

Brzina košnje: Zahvaljujući svojoj okretnosti i visokoj brzini, Toro Zero Turn kosilice omogućavaju brže košenje u usporedbi s tradicionalnim kosilicama. Većina modela može postići brzinu košnje od 8 do 13 km/h, što značajno smanjuje vrijeme potrebno za košnju većih površina.

Bolja preciznost košnje: Toro Zero Turn kosilice imaju visoku preciznost košnje zahvaljujući mogućnosti okretanja na licu mjesta i upravljanju sa dvije poluge. Ovo omogućava ravnomjernu i preciznu košnju oko rubova travnjaka, cvjetnih gredica i drugih područja koja zahtijevaju preciznost.

Udobnost i ergonomija: Toro Zero Turn kosilice su oblikovane s naglaskom na udobnost vozača. Imaju udobno sjedalo, ergonomske poluge upravljanja i jednostavan pristup kontrolama. Vozač može lako prilagoditi visinu sjedala i druge postavke kako bi osigurao udobno i ergonomsko iskustvo tijekom košnje.

Efikasnost goriva: Mnogi modeli Toro Zero Turn kosilica opremljeni su motorima visoke učinkovitosti koji smanjuju potrošnju goriva. To pomaže u smanjenju troškova goriva i smanjenju emisija štetnih plinova u okolišu.

Važno je napomenuti da su prednosti Toro Zero Turn kosilica povezane s njihovom specifičnom primjenom. One su posebno korisne za veće travnjake ili prostore s mnogo prepreka. Međutim, mogu biti manje pogodne za manje ravne površine ili područja sa znatno brdovitim terenom. Pri odabiru kosilice važno je uzeti u obzir specifične uvjete i potrebe vašeg travnjaka.

Kontaktiraje nas za više informacija ili prezentaciju uređaja na terenu. MANKO velemotor je ekskluzivi uvoznik TORO proizvoda za BiH.

#TvojaSnagaZaRad #ZeroTurn #MANKOvelemotor